Een unieke expertise geschikt voor iedereen.

Het bio-identical rehydrating serum egaliseert het huidreliëf: rimpels vervagen en de huid ziet er weer glad, vol, soepel en jeugdig uit.

Onderzoeksresultaat van de biologie van anti-aging

Nescens cosmeceuticals bevatten een groot aantal actieve moleculen, als resultaat van anti-aging biomedisch onderzoek met wetenschappelijk bewezen anti-aging eigenschappen.

Deze componenten zijn geselecteerd vanwege hun synergetische en geïntegreerde effecten in formuleringen, volgens de logica van de huidfunctie en bij biologisch actieve concentraties.

De effectiviteit van elk gebruikt actief ingrediënt is vastgelegd door onafhankelijke onderzoekers en de resultaten van hun studies zijn gepubliceerd in wetenschappelijke tijdschriften met redactioneel beleid.

Unisex

Aangezien de fundamentele moleculaire mechanismen van huidveroudering voor mannen en vrouwen gelijk zijn, is er geen wetenschappelijk verdedigbare reden om verschillende actieve ingrediënten te selecteren.

De correctie van hormonale tekorten die gepaard gaan met veroudering valt buiten het huidige vakgebied van cosmeceuticals en vereist medisch gecontroleerde hormoonvervangingstherapie.

Nescens anti-aging huidverzorgingsprogramma biedt texturen en geuren die zowel door mannen als vrouwen kunnen worden gebruikt.

Hoogwaardige cosmeceutische anti-aging producten

De Nescens productlijn is het resultaat van geavanceerd onderzoek van de Zwitserse laboratoria Genolier en werd samengesteld onder leiding van prof. Jacques Proust, medisch specialist in verouderingsbiologie.

Het assortiment biedt een geheel innovatieve benadering van huidveroudering, die gebaseerd is op het behoud van moleculaire mechanismen die betrokken zijn bij het in stand houden en herstellen van de huidstructuur.

SERUMS

Behandel een specifiek huidprobleem

De dark Spot correcting serum is een belangrijke vooruitgang in…

174.00

Aanrader

Het bio-identical rehydrating serum bevordert de werking van het rehydratatiesysteem…

163.15

De activator serum, stem cells is een vooruitgang in de celvernieuwing….

511.25Om uw gezondheids-kapitaal te behouden

Ontdek het rehydraterende serum, het eerste bio-identieke concentraat met een langdurig hydraterend effect. 8 uur na het aanbrengen, is de huid voor 67% gehydrateerd.

Geformuleerd door Prof. J. Proust

Ik haal mijn inspiratie uit literatuur en wetenschappelijk onderzoek naar de biologie van huidveroudering. De ontdekking van nieuwe actieve ingrediënten en hun combinatie met effectieve concentraties stelt me in staat om innovatieve formules te ontwikkelen met wetenschappelijk bewezen anti-aging effecten.

Hiermee wordt voldaan aan de vraag van zowel mannen als vrouwen, die langer willen leven met behoud van hun jeugdige uitstraling.

Ontwikkeld en geproduceerd in Zwitserland

Nescens is lid van Swisscos, de Vereniging voor de Bescherming van de Oorsprong van Zwitserse cosmetica (Association for the Protection of the Origin of Swiss Cosmetics).
SWISSCOS betekent:
100% Zwitserse research en ontwikkeling, productie en verpakking, Kwaliteit en traditie, Verantwoordelijkheid en betrouwbaarheid.

Ontdek de producten van Nescens nu ook in de webshop in Nederland. Daarnaast kunt u kennismaken met de producten van Nescens door een behandeling te boeken bij uw dichtstbijzijnde beautysalon. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij gaan vertrouwelijk om met uw gegevens.