Ter kennismaking

Boek een 45 minuten durende treatment in een service salon bij u in de buurt.

De treatment is speciaal ontwikkeld voor zowel mannen als vrouwen

Wilt u kennismaken met de producten van Nescens en ervaren welke producten een zichtbaar verjongend resultaat geven? Boek dan een 45 minuten durende treatment voor 89 euro (vervalt bij aankoop van een product) bij u in de buurt. Tijdens de behandeling analyseert de schoonheidsspecialiste van Nescens eerst uw huid en past de producten daarop aan. De Contour massage stimuleert uw spiervezels en zorgt voor een soepele, stevige en glanzende huid.

do.

28 apr

Neem telefonisch contact op met de winkel en maak een…

vr.

29 apr

Neem telefonisch contact op met de winkel en maak een…

vr.

13 mei

Neem telefonisch contact op met de winkel en maak een…

Anti-aging cosmeceutical treatment

De treatment is bedoeld om huidveroudering aan te pakken en extra service te bieden d.m.v. anti-aging massagetechnieken.

Huidproblemen worden besproken om veroudering te voorkomen, te behandelen en te herstellen. De huidspecialist neemt de tijd om de behoeftes van de huid aandachtig te analyseren en u stapsgewijs te adviseren en te begeleiden in het verbeteren en verjongen van de huid.

De behandeling is een combinatie van techniek, resultaat en comfort. Het effect van de Nescens anti-aging treatment is zo uitgewerkt om aan de hoge verwachtingen te voldoen van de veeleisende clientèle.

De specialist van Nescens bepaalt in samenspraak met u welke zones er specifiek moeten worden behandeld en verbeterd. De custommade contourmassage zorgt voor het gewenste effect.

De dynamische Nescens technieken helpen tekenen van vermoeidheid te bestrijden, de kwaliteit van de spiervezels te regenereren en de gezichtscontouren te herstructureren. De resultaten zijn al na één behandeling duidelijk zichtbaar. Het celweefsel wordt intensief hersteld en geactiveerd. Gezicht, hals, decolleté en handen zijn zichtbaar verjongd. Rimpels zijn duidelijk gladgestreken en verminderd. De teint is geëgaliseerd en opgehelderd.

Ontdek de producten van Nescens nu ook in de webshop in Nederland. Daarnaast kunt u kennismaken met de producten van Nescens door een behandeling te boeken bij uw dichtstbijzijnde beautysalon. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij gaan vertrouwelijk om met uw gegevens.