De missie van Nescens is een diepgaand en medisch onderbouwd antwoord op veroudering te geven, zodat u in goede gezondheid en met behoud van levenskwaliteit ouder kunt worden.Adding life to life

Ieder mens heeft het diepgewortelde verlangen om zo lang mogelijk en met volledige controle, in een uitstekende gezondheid en met behoud van zijn fysieke en intellectuele capaciteiten van het leven te genieten.

Om dit te bereiken wordt het behoud van de gezondheid, fysieke fitheid en uiterlijke verschijning vooropgesteld. Het merk Nescens is speciaal hiervoor gecreëerd en biedt producten en programma’s die aan deze verwachting voldoen.Onderzoeksinstituut voor gezondheidspreventie en anti-aging

De producten worden ontwikkeld in kliniek Genolier. Deze kliniek ligt in de directe omgeving van Geneve en biedt medische controles en specialistische consulten, maar ook medische verblijven, die dienen om de gezondheid en jeugd te behouden.

Onze expertise

Een dubbele medische en wetenschappelijke expertise

Als pionier op het gebied van de biologie van veroudering en anti-aging geneeskunde, stond hij meer dan 20 jaar geleden aan de wieg van het Centrum voor de Preventie van Veroudering, de bakermat van de Nescens Clinique de Genolier en het merk Nescens.

Het doel is om patiënten de nieuwste wetenschappelijke vooruitgang te bieden op het gebied van de preventie en behandeling van leeftijdgerelateerde pathofysiologische manifestaties.

Met meer dan 1.700 aangesloten artsen en 2.750 medewerkers, is het Swiss Medical Network een van de twee hoofdgroepen van privéklinieken in Zwitserland.

Het Swiss Medical Network is in de drie taalregio’s van het land vertegenwoordigd, omvat 16 particuliere instellingen, waaronder de Clinique de Genolier waar de Nescens Clinique de Genolier is gevestigd.

Een compleet ondersteuningsprogramma tegen veroudering

In haar klinieken, medische centra en spa’s biedt Nescens: 1. Medische check-ups en gespecialiseerde controles. 2. Spa-programma’s om aangenaam ouder te worden. 3. Cosmetische treatments en anti-aging cosmeceutische producten. Nescens helpt zo de gevolgen van veroudering te voorkomen, te compenseren of te vertragen, afhankelijk van de persoonlijke doelstelling.

Ethiek en veiligheid

Het wetenschappelijk comité van het merk Nescens, onder voorzitterschap van prof. Proust, bestaat uit artsen van verschillende disciplines (preventieve geneeskunde, biologie van veroudering, voeding, sportgeneeskunde, etc.). Het fungeert als de medische en wetenschappelijke waarborg voor alle programma’s en producten van Nescens.

Verzameling en bewaren van stamcellen

Swiss Stem Cell Science brengt de verzameling en bewaren van stamcellen onder het merk Nescens op de markt. Swiss Stem Cell Science is tevens verantwoordelijk voor de communicatie over het potentieel van stamcellen en regeneratieve geneeskunde en draagt bij aan onderzoeksprojecten in binnen- en buitenland.

Ontdek de producten van Nescens nu ook in de webshop in Nederland. Daarnaast kunt u kennismaken met de producten van Nescens door een behandeling te boeken bij uw dichtstbijzijnde beautysalon. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij gaan vertrouwelijk om met uw gegevens.